Rijopleiding

seat belt
Eerste fase
In de eerste fase wordt de beheersing van de auto en de bediening van het mechanisme aangeleerd. Dit wordt op een veilige en prettige plaats gedaan zodat je je volledig kunt richten op de beheersing van de auto.
traffic shi
Tweede fase
In de tweede fase komen de bijzondere verrichtingen aan bod, zoals een keeropdracht, parkeeropdracht, stopopdracht en meer.
car f
Laatste fase
In de laatste fase komt het zelfstandig rijden aan de orde. In deze fase is de leerling bezig met het autorijden en het geleerde op een veilige manier en binnen de regels van het verkeer uit te voeren.
carkeys
Examen
Als alles volgens de exameneisen goed is aangeleerd, kan de rijschool een aanvraag doen voor het praktijkexamen, dit in overleg tussen de kandidaat en de rij-instructeur.
rijschool1

Wie zijn wij & waarom je voor ons moet kiezen

Je kunt geheel vrijblijvend een proefles krijgen. Bij ons heb je te maken met één vaste rij-instructeur met ruime ervaring.

Profiteer nu van onze 30 jaar Jubileumactie!

Dit jaar bestaat de autorijschool Content-Terborg 30 jaar en dat wordt gevıerd. Zo heeft de rijschool aantrekkelijke Jubileumactie in de aanbıedıng. 

Door onze jarenlange fılltıme ervaring heb jij minder rijlessen nodig en leer je echt goed en zelfstandıg veilig autorijden.

Meld je nu aan en profiteer van deze Jubileumactie!!